Jumaat, 25 Januari 2013

New babies!! :)


Assalamualaikum!!!
Annyonghaseyo yorubun!!

hari nie hari paling gembira dalam hidup aku..
sebab...
 i got new babies..
*why the spelling must be babies??
it makes Malaysians feel awkward. 
ahhahahhahahhaa

anyways..
the babies are so cute and adorable!!
i feel want to picit-picit each of them taw!!
hahahaa
so excited!!
They're sleeping now.
so tak bole la main!
takpe!! esok main sampai penyek!!
hahahahaha *excited sangat kenapa tahhh..

Onew jadi DJ lagi malam nie..
die dye rambut die warne merah keorenan gitu..
wahhhh so charming!!
cute sangat!!
rase macam nak cubit pipi die.
he looks younger with the new hair colour!!
should i dye my hair too??
teringin nak try!
bloody red is gorgeous!!
wohoooo..
later Hanis !!

uriii taemin already became a man!!
he's not a baby anymore!!
die macam pakwe yang sweet okay bila ngan BoA..
padahal dorang beza umur jauh jugak!!


die nampak lagi tu dari BoA kan??
*melting!! hahaha

Minho pulak..
die ade ISC nanti.
die sorang jea!!
no OT5..
tak best la macam tu.
tak leh tengok key lompat buat cheer untuk minho!!
tak leh tengok onew dengan posing pelik-pelik tengah padang!!
tak leh tengok Taemin potong buku kaki Jonghyun lagi..
hahahahhaa
what are you Taemin??whyyyyyy??
hahahhaa
Jonghyun biase la..
lepak kat tepi track..
usha awek.
hahahaha

rindu!!
key pulak baru abis musical die.
kuar dari bangunan tu fans serbu die..
OMG!!
ape nie men serbu-serbu..
sedihhh betul la kfans..
sampai ade baling-baling hadiah lagi kat key..
kejam!
macam la key kebuluq nak hadiah hampa kalau hampa baling-baling ja.
OPSS!! hahahahaa..

i talked to Nicaa from Phil..
she's so cute and funny okay!!
peramah gile!!
balas sume mention aku..
cerita kat die pasal baby baru aku..
die pulak excited..
hahahaha.. sampai suhhh post gambar lagi..
ahahahaha so funny!!
Thanks Nicaa!!

serius orang kat twitter baik-baik.
peramah.. ade la sorang dua yang menyombong!
tapi it's okay.. biase lahhh.. 
aku rase ngantuk tapi malas nak tido lagi..
*bolehh plakkk..

huhuhu..
so presenting!!!
my little baby!!


i will name 5 of them with SHINee's name!!
the cutest among the cutest only!!
ohhh lupe nak bagitau!
They are 50!! hahahahaha

don't woryy..
aku banyak kasih sayang terlimpah ruahhhh!!
aku akan bahagi kasih sayang nie same rase untuk semua anak-anak aku!!!
hahhahah!!
call me Mommy okay children??ahhahahaha


Happy Mommy sebab dapat baby baru!!
please grow well darling!!
Mommy's here!!


LOL!!


let's go home babies!!
sabar jela!!
sepanjang perjalanan asek bising jea!!
aku kat sebelah nie..
nyanyi kuat-kuat lawan sore dorang!! haha
Tapi cukup kuat utk aku sorang jela dengar!
ahhahaah


serius aku sayang tudung aku!! hahahaha
^^ 


skandal baru!!
Simon Park!!
DMTN nak comeback!!
31.01.2013!!!
so excited!!
can't waited!!!
baju pink tu main point !!
cincin is the biggest problem here!! 

so until here. Good Night everyone!!
CikHanis @ Minho's sweetheart..
don't know Minho??
don't worry..
 he gave me a lot of his sexy pictures!!


:)








1 ulasan:

Farhana Lee berkata...

Uwaa!!Nanti dah besar sikit babies tu pakaikan baju ea.Chomey!!:')