Sabtu, 24 November 2012

waduhhhhhh..


saya suka makan..
hari-hari saya makan..
saya juga suka minho..
hari-hari saya tengok die..
*die.
induksi..
ganas..
ekstreeme..
tidak berperikemanusiaan..
aku takde seluar trak..
aku tak suke kalut-kalut..

*faint!!!   

matilahhhh....




Selasa, 20 November 2012

blog nie dah semakin serabut..ottoke??



layan Devdas..
bersama my mum..
omg bosan..
nak edit blog tapi mmg ruined gile...
tak reti lahhhh nakkk editedit nie..
tapi nak blog cantik!!

hari nie kan.. macam biase..
menjalani hidup yang bosan..
aku bukak tagged..twitter..dan tumblr..
kat tumblr kan....
aku jumpe gif sexy minho...
dan yang paling teruk!!
dengan perempuan..
sakittt hati makkkk nieee..

sadis sadis sadinnnn betul lah...
tetibe kurang 1% cinta kite kat awak..
sebab awak touching2 ngan awek tue..
huhuhuuuuu...
sedihhhh pedihhhhh...

tapi kite sedar..kite bertepuk sebelah tangan jea..
huuuuuu..
kite tetap suke awak..
sampai bile-bile..
*ayat childish.. 









btw..
aku kena baca sikit sikit dahhh sekarang..
cuti dah nak habissss..
nanti nak masuk keje 3 hari balik..
harap-harap bole jumpe mr sunshine kalau die still ade lagi kat hospital..
keje keje keje..
lately I'm thinking about carpal syndroms..
terasa dah ade tanda tanda yang jelas lahhh..
ottoke??




 

Khamis, 15 November 2012

macam mane nak habiskan cuti??



aku ada 11 hari lagi cuti sebelum aku kursus induksi..
dan serius aku bosan kat umah..
omg omg omg omg!!
mati lah i kalau azad i tau yang i tinggal dengan housemate lelaki!!!
* parody cite ISTANBUL AKU DATANG..
movie terbaek aku tengok sepanjang 2012..
lepas nie nak tengok cite LAGENDA BUDAK SETAN 2 pulakkkk..
tak sabar nak tengok farid kamil..
heeheheeeee..

so bersambung balik pasal cuti..
of course aku lah bibik ..
semua aku kena wat lahhhh * tapi aku kadangkadang malas so tak buat..
aku da cukup duit untuk lesen so..
lepas induksi bole amik lesen..
insyaallahhhh..

btw cikmat aku repair keta lame die..
then keta tu nanti jadi bahan pengajaran dan pembelajaran lahhh nanti..
aku cakap kat jat suh abah die wat macam bumble bee..
sila rujuk gambar di bawah..


ade line hitam kat tengah! cute kan??



oke then tadi before aku balik umah..aku singgah aneka..
nak window shopping..
dan melakukan penyiasatan..
kalo betul lahhh awek yang aku nampak tadi..
so betul lahhhh..
my mum said da lepas tu lepas la..
barang yang lepas jangan dikenang gitu..
hahhaaa..
opssss... im sorry..
 takde cerita lahhhh nak citeeee..
sampai sini jelahhh..


  ade orang berani pakai tudung ular ngan baju jalurjalur pink??
aku jea pakai..
xde tudung lain dahhhh..
sape lahhh nak belanja aku tudung ek??
hahahhahaa..
oke last.. my bias!!
 pic wajib!!



minho!! 







Ahad, 11 November 2012

Hilang Naluri



Mawar merah yang ku cium
Ternyata menusuk dan beracun
Wanginya menyenangkan hatiku
Membuatku tak karuan
Sehari tak bertemu dengannya
Serasa hampa dalam hatiku
Ku mabuk cinta yang tak terbaca
Oleh naluriku
Dia sama sekali tak cintai diriku
Dia hanya memanfaatkan diriku
Matilah kau di dalam hatiku
Bawa pergi saja dirimu
Sampai ke dasar lautan
Matilah kau bersama cintaku
Banyak berharaplah dirimu
Semoga dapat bahagia
berharaplah
Ku berlutut di bawah kakinya
Ku berikan hatiku untuknya
Ku telan semua luka-luka
Ku tak punya perisai lagi
Sehari tak bertemu dengannya
Serasa hampa dalam hatiku
Ku mabuk cinta yang tak terbaca
Oleh naluriku ooh
Matilah kau
Matilah kau di dalam hatiku
Bawa pergi saja dirimu
Sampai ke dasar lautan
Matilah kau bersama cintaku
Banyak berharaplah dirimu
Semoga dapat bahagia




Rabu, 7 November 2012

silakannn..


awwww si die meseg i lahhhh..
ape die nak tak taw..
siap ayat yang buat hati panas pulakk kan..

nak tulis surat berantai sikit..
kepada mamat tue..
ang dah ada awek kan?
yea yea bangga ngan aku ang dah ada awek..
oke congrate la kan dahhh ade awekkk..
semoga berbahagie la kan*sangat..
aku memang taw pon ang balik..
tapi kenapa aku nak kecoh kan?
ang kan ade awek dahhhhh..
kan mengamuk pulakkk awek ang..
owhh yea..
dulu kalut sangat nak kawen..
tak dengar pon ang kawen..
awek tue reject ang ek?
LOL sian!!

maybe dulu aku memang bangang sangat!
sekarang dah tak..
sekarang da tak macam dulu..
ape kaw buat aku tutp mata jea..
malas aku layan..
hidup lah cara ang..
mesti ade sebab kurang aku lantas ang memilih die..
then btw tak payah tanya aku nak jumpe ang ke tak?
obviously jawapan nye p tanye awek ang!!



ayat aku hari nie :
minho cakap..
Fightingg!!!
genggam tangan kuatkuat dan cakap fighting!!!
*at least pikir lah sikit perasaan aku..
hidup kaw sempurna..ade ape yang patut ade..
aku??
serba kekurangan..ade jea kehilangan..
tak boleh ke kaw bertindak perimanusiaan sikit..
kaw patut pikir balik mase mula-mula bende nie jadi..






Ahad, 4 November 2012

if you LOVE me..



video


i'm 21 and totally legal to watch this.. 
hahaha

wish me luck :D