Isnin, 23 Julai 2012

melebarkan rangkaian persahabatan!!


hey baby baby sekalian..
assalamualaikumm..
ape khaba?
: D
* excited..

currently..
aku kat wad pead..
iaitu wad kanak-kanak..
mmg main ngan baby jela..
aku kan geram ngan baby..
so aku peluk oeluk dorang kuat2...
hahhaaa
 kejam..

buchuk macham bau susu taw!
ade ko sanggup??
hahahaa..

i just cant stop smiling ..
sebab baru tengok jay park tv ep 1..
hahhaa
 beb serius mamat nie bengong!
tapi aku rase aku lagi bengong kot..
aku rase aku sorang jea minat die dalam sekola nie..
orang lain mane minat..
so aku gedik sorang2 jeala...
it's oke..
asal aku tak kacau orang sudahlah kan..

ramadhan da masuk hari ketiga..
alhamdulillah saya masih bole berpuasa..
bile puasa nie aku kurang marah ..
sbb nak marah da tak larat..
buat keje pon lambat sikit..huhu
sorry saya penat..

then omg my earphone macam da loose..
sedihhh pedihhh..
kena beli yang baru la nampaknye..
saya tak bole hidup tanpa earphone..
hohoho..

then xde cite da..
tu jea..
layan la pic aku download nie..



wild bunny..
tengok cite nie buat aku totally happy ..
thanks guys..
at least korang buat aku senyum..



from left :
seulongOng yang panjang, Ok taecYeon american rat, maknea 2am Jin woon , Hwang chansung yang comey, nichkhun wink machine, changmin*suara die sedap bole makan, lee junho with his smiling eyes, kim junsu big brother, jo kwon kkbappp, jang wooyoung ang ang and finally my ultimate bias..
JAY PARK the best!!!





dalam otak pikir satu hari nanti nak pergi konsert die!!


sampai sini dulu..
anyongggg!!!!



btw..
visit my tumblr and twitter!!!
baru jea so stil takde ape..

: )







Isnin, 16 Julai 2012

mood tak baek..


hari nie aku kena marahhh..
damn!!
sampai bile aku nak hidup kena marah ngan orang jea nie..
nasib la kau keje kesihatan hanis oiii..
semua orang nak tunjuk hebat..



i nak pomote cite baru lee min ho..
ohhh yeahh..
balik-balik keje terus layan youtube pasal my bias..
terus oke..
thanks .. 




Jumaat, 13 Julai 2012

it's 14 July..


assalamualaikum ..
selamat pagi...
di pagi yang indah ini..

saya ingin meminta maaf atas kelakuan dan tindakan saya..
sama ada terhadap manusia mahupun haiwan..
saya sudah mendapat pengajaran saya..
dan saya akan ingat pengajaran ini sampai bila-bila..

saya berjanji akan mencuba lebih gigih lagi untuk mengawal kemarahan 
saya agar saya tidak berbuat salah dan berbuat silap..
saya dengan ikhlas hati meminta maaf dan ampun..
atas kesalahan saya tempaoh hari...
saya berharap kesalahan saya dimaafkan..
saya tidak sengaja dan saya akui saya bersalah kerana tidak dapat menahan perasaan ini..


p/s : saya pencinta haiwan :)



Rabu, 11 Julai 2012

sexy namja..


hey sexy lady..
lelaki pon jerit-jerit ..
apetah lagi perempuan..

damn hot wooyoung!!






Isnin, 9 Julai 2012

Rabu, 4 Julai 2012

Chananana..





gelak guling-guling tengok gambar nie..
owhhhh my chansung..
hahahaa.. kenapa comey sangat??

crdt to then owner..