Rabu, 30 Mei 2012

rambut lain color : hati sama hitam


assalamualaikummm..
hey kawan..
bertemu lagi we all kan..
hee..

malam nie saya tengah lepak dengan baek di ats katil saya..
esok saya nak balik rumah..
cant want to go back home..
sambil dengar lagu jay park yang hot..
ngek betul lagu-lagu die..
hahaha sure berpeluh kalo dengar .. ( bilik ni memang panas!! )
tapi i tetap minat ..hahaa
thanks jay..
you totally steal my time..
hahaa..

nak dengar??
xpayah lah..
budak-budak xbole dengar..hahaha :P 

aishhhhh sudahhhh..mengarut jea aku..
kembali ke dunia reality dimana kemustahilan aku nak p jumpe jay park tu kan..
alhamdulillah saya telah lulus exam semester dengan result yang bole dibanggakan oleh diri sendiri..
hakhakk..
result aku kali nie cukuplahh untuk membuat diri ini tersenyumm..
even aku mengarut jea dalam exam..
alhamdulillah..
terima kasih Ya Allah..

now..
im officially in sem 6..
wahhhhhh..
sem 6....
tak dapat nak bayang betapa super duper senior kan..
*excited..

berat la sem 6 nanti..
expectation manusia sekeliling lebih tinggi..semua ko kena pandai buat..
contohnye insert branula, amik darah, diagnosis, inpretasi ecg, ambulans call,cpr..and many more..
can u image how tough my work??
owhhh..myyyy..

tak sabar nak keje..
nak keje nak beli kereta..
nak travel bawak family..
aku nak wat ape yang aku tak bole wat mase zaman muda-muda dulu..
hehehehe*sekarang aku da tua..
then nak beli semua wishlist aku..
wahhhhh..
keje utk duit *bak kata encik azlan..

alhamdulillah saya sedang melalui hidup saya dengan baik..
mustahil dapat lupakan seseorang yang pernah bertahkta di hati..
tapi saya banyak mencuba..

soal jodoh buat mase sekarang nie..
biar la dulu..
kalo ade jodoh ade la orang masuk meminang kaw nanti..
kalo takde pon ko ade family..
together forever with family..
so sweett..

ntahlaa..
serius rase macam takde feeling..
rase macam muak..
dahla berenti kawan ngan mamat tu..
sebab aku rase tak bole go on..
aku rase macam susah nak memulakan perkenalan baru..
penat..
taw tak rase penat macam mane..
penat lahhh..serius tak taw nak explain mcm mane..

kalo ko tanye aku sekarang mane hp aku?
ko bole nampak atas loker ke,bawah katil ke,bawah tilam ke..
sebab aku memang takguna dahh..
meseg ngan my buddy pon sekejap-kejap..
sebab die busy..it's okeh..
other than him..no one..
aku tak pernah jadi macam nie kot..
sejak umur da meningkat kot..
rase sensitif itu makin lebih..
makin meningkat..
sejak dua menjak nie makin emo..
aku tak sembang sgt..
layan jay park ngan 2pm jea..
serius rase mati..
damnnn!!

nite babies!!




kawan aku cakap muka die macam gay .. LOL..



alaaa tapi aku rase die cute jea..



ini kerja sia-sia saya* one side love..



nak jadi Jwalkerz jugakk..



girlfriend??



remember me!!
lantak la kalo ko taksuka pon.. :P














Isnin, 28 Mei 2012

i dont know..i just love him..



video

just love him..
nak macam die bole?
jay park forever..
gedikkk gileerr :P

Rabu, 16 Mei 2012

for mak.. i love you!!










































































































































































i have nothing to say act..
sebab tue sume gambar takde caption..
so saya kumpulkan gambar kenangankenangan kami..
hope bole print kan sume gambar nie then albumkan..
as a gift for mother's day..

saya memang taktaw nak bagi hadiah ape kat mak saya..
cuma saya nak mak saya tahu..
saya berjanji akan obey cakap die..
saya takkan bercinta dengan orang yang die tak suke..
saya akan kenalkan kt die dulu sape yang saya suka..
saya janji saya akan jaga adik-adik..
akan tolong adk-adk saya lepas saya keje..

chan dah awal awal lagi mintak saya beli moto utk die..
al right..nt along beli okehh..
doakan along yea mak..
huhuhu..

so saya dah pikir..
my priority adalah pada keluarga..
jadi saya akan mintak kedah..at first..
secondly penang..
and third johor..
for my buddy..

saya percaya..
Tuhan dah mengaturkan yang terbaek dalam hidup saya..
jika Dia telah tentukan takdir saya..
saya akan menerima dan percaya itu takdir saya...
insyaallah ~