Jumaat, 8 Mac 2013

The end of my HOLIDAY!!!


assalamualaikum..
selamat pagi semua!! ^^
annyeongjaseyo yorobunnn :D

bersawang haaaa.. blog aku..
lama tak update..
Update pagi-pagi nie nak cakap yang elok-elok jea..

Tuhan jadikan sesuatu mesti ade sebab..
yeahhh..dan aku selalu pikir ape sebab-sebab Tuhan jadikan sesuatu yang jadi pada aku..
Alhamdulillah I got Hospital Ipoh..
for my PPW..
yea..aku tak nak..
tapi aku dapat..
nampak tak??
bila pikir-pikir balik banyak hikmahnye..
alhamdulillah..
Syukur dapat keje..
mane-mane pon belasah jea..
aku dalam proses siap2kan ape yang patut..
dah nak siap la..
tinggal medical -checkup lagi...
phewwww..

bila aku kerja nanti..
aku akan busy..
then rehat kejap-kejap jea..
so aku nak cakap thanks to SHINee and SHINee World..
especially Shawols yang ade kat twitter..
you made my days guys..

mak aku cakap aku obsess sangat la..takbsub sangat la..
tapi aku rasa aku still okey lagi..kekeke
yeah nanti aku keje mesti rindu sangat kat dorang..
SHINee ngan Shawols..
dorang isi masa lapang aku time cuti ini dengan jayanya..

aku kenal Unnie Farhana!! hahaha
kakak tu kelakar oke! kakak pertama dalam SHINee world..
seronoonononkk usik die..
aku kenal Sarra sayang..Donghae's wife..
so donghae tu adek ipar aku..
my forever honey Sue Aziz..
die same ngan aku..
minat minho ngn simon..
April..die from Indonesia kalau tak silap..
unnie minokitty90...
name die Indi ..
dorang flamers jugakk..
karen..mchelle..
neni ngan tiwi..
Sonia and Sunny from texas..
eh silap..
Sonia bukan Texas..
die arabic girl lahh..
aigoooo..
ramai sangat..
dah tak ingat!! kekekeke

ape-ape saya sangat berterima kasih dengan semua kawan
kat twitter..dengan awak awak awak la..
saya luangkan masae 3 bulan saya kat rumah..

Saranghamida!!!
sayang korang!!!




3 ulasan:

Farhana Lee berkata...

Sob3...T_T Jaga diri,my lovely saeng. Maaf buat masa nie unnie silent phone sebab ada gangguan dari my **. Jadi mmg xperasan kalau ada text or call. Good luck and all the best! Senang2 kita sembang lagi. Sedih pulak. /Nangis and lari peluk Taemin oppa/ :'(

Cik Hanis berkata...

Unnie niiiii!! jangan sedih-sedih unnie ^^ mesti on9 tiap2 hari even busy..mesti bole tweet same2 punye ^^

Farhana Lee berkata...

Hahaha. Ye ke? Rindu laaa T_T