Isnin, 15 Oktober 2012

my major disease..


aku rase aku kena banyak lagi kutip pengalaman hidup..
sebab hidup nie banyak lagi yang aku kena tahu..
kena belaja r banyak lagi pasal hidup..
terutama pasal keje..

serius.
kadang-kadang rase kosong.
aku kurang confident kot..
macam mane nak improve confident ek?
jangan gabra sangat..
jangan kalut sangat..

hari ni aku memang dapat special lesson punye dari encik zul!
hahahaa amik kaww..
berbaloi-baloi die bagi aku..
tu pon da puas control la..
rase down pulakkk..
tapi aku kuatkan semangat jugak..
sampai jatuh2 kot sterile forcep tadi..
hahahaa
 kelakar!!

kalut gila habaq hanggg..
tak reti weh nak handle kalut2 nie..
terbaekk sangat..hahaha
aku akan ingat sampai bila2 cik zul nie cakap apa..
mmg betul2 special lesson!
ape punnn thanks en zulfadhli..
 marahmu akan kukenang!..



susah -susah nak jadi MA..
susah lagi jadi doktor..

aku hanyalah MA..
patient banyak songeh sangat suh jea jumpe doktor..
teeheee!! 

btw!!
thanks for all the wishes..
aku da 21 beb! bole mengundi daaa..
banyak wish 21 aku..
antara wish aku baru pasang niat..
* before birthday aku ke 22 tahun 2013 nanti..
aku nak beli kereta!!
 aminnnn..

thanks jugak kat mak yang da lahirkan aku..
maklumlahh dalam dunia nie aku ade mak jea kan..
mak jela pon yang ingat anak die..
kan kan kan!

last but not very last sangat..
tolong beri tunjuk ajar pada insan yang kurang ajar nie..
opss maksud saya kurang ilmu nie..
keje keje keje sampai sakit pinggang aku..
untungla orang belaja u..
takyah keje teruk sampai sakit pinggang..
nanti dalam keje yang senang dan terbaek jea..
mane pandang aku yang setakat kolej di ceruk pendalaman nie..
 okehhh..
sampai disini saja..
chowww!!

* my ex got a new gf dan die BERLAGAK nak mati ngan aku..
untungggglahhhhhh orangggggggggg...




  
             

1 ulasan:

Farhana Lee berkata...

Be the niceu MA,dongsaeng.I'm so proud of you>_<