Selasa, 20 November 2012

blog nie dah semakin serabut..ottoke??



layan Devdas..
bersama my mum..
omg bosan..
nak edit blog tapi mmg ruined gile...
tak reti lahhhh nakkk editedit nie..
tapi nak blog cantik!!

hari nie kan.. macam biase..
menjalani hidup yang bosan..
aku bukak tagged..twitter..dan tumblr..
kat tumblr kan....
aku jumpe gif sexy minho...
dan yang paling teruk!!
dengan perempuan..
sakittt hati makkkk nieee..

sadis sadis sadinnnn betul lah...
tetibe kurang 1% cinta kite kat awak..
sebab awak touching2 ngan awek tue..
huhuhuuuuu...
sedihhhh pedihhhhh...

tapi kite sedar..kite bertepuk sebelah tangan jea..
huuuuuu..
kite tetap suke awak..
sampai bile-bile..
*ayat childish.. 









btw..
aku kena baca sikit sikit dahhh sekarang..
cuti dah nak habissss..
nanti nak masuk keje 3 hari balik..
harap-harap bole jumpe mr sunshine kalau die still ade lagi kat hospital..
keje keje keje..
lately I'm thinking about carpal syndroms..
terasa dah ade tanda tanda yang jelas lahhh..
ottoke??




 

1 ulasan:

Farhana Lee berkata...

unnie guna template kat blogskin je..dongsaeng..syndrome ape tu?o.O